4. maj 2022

Direktør til Skagen Salmon

Landbaseret opdræt af fisk og skaldyr udgør det hurtigst voksende område inden for fødevareproduktion på verdensplan. Fremtidens bæredygtige fiskeopdræt til lakseproduktion skabes af Skagen Salmon. Vil du stå i spidsen for dette?

Overordnede daglige ansvar for Skagen Salmons drift og ledelse

Skagen Salmons nuværende direktør og hovedaktionær ønsker at fokusere på udviklingsprojekter og bestyrelsesarbejdet i Skagen Salmon, og vi søger derfor en ny direktør, der kan fortsætte og styrke virksomhedens gode udvikling.

I tæt samarbejde med medarbejderne i organisationen og Skagen Salmons ejere og bestyrelse bliver direktøren ansvarlig for virksomhedens overordnede strategiske rejse og værdisæt samt den økonomiske, driftsmæssige og forretningsmæssige udvikling.

Den kommende direktør skal fortsat fastholde fokus på et solidt økonomisk og driftsmæssigt fundament og have et samlet organisatorisk og visionært overblik.

Direktøren skal have en aktiv og engageret ledelsesstil, der skaber positive samarbejdsrelationer til både virksomhedens interne og eksterne interessenter og samarbejdspartnere.

Læs mere om direktørjobbet her: