Skagen Salmons vision

Vi vil være den mest attraktive udvikler af bæredygtige akvakulturanlæg i Danmark målt af forbrugere, miljøorganisationer, medarbejdere, samarbejdspartnere, myndigheder og finansielle samarbejdspartnere.

Skagen Salmon udvikler bæredygtige akvakulturanlæg, som producerer fisk til det europæiske marked samt i udvalgte markeder uden for Europa.

Ejere, medarbejdere og samarbejdspartnere skal opleve Skagen Salmon som den akvakulturvirksomhed, man helst vil arbejde for eller sammen med. Forbrugerne skal opleve, at Skagen Salmon mestrer fødevareproduktion fra hav til bord.


Skagen Salmons mission

Vi udvikler og etablerer bæredygtig fødevareproduktion i akvakulturindustrien i Danmark.

Fødevareproduktion er menneskeligt basalt. Vi gør det med et mind-set, som giver økonomisk og miljømæssig bæredygtigt fodaftryk. Det er vores løfte til verden.

Kort sagt: Vi skaber og driver fødevareoplevelser med afsæt i havmiljøet, så mennesker kan få en ernærende kost, og så en stigende verdensbefolkning kan blive mætte på en bæredygtig måde.

Skagen Salmons værdier

Vores fælles værdier i Skagen Salmon er at være bæredygtige og innovative, passionerede og ambitiøse. Værdierne udtrykker det, vi er, det vi står for og måden, vi gør tingene på.

Bæredygtige og innovative

Vores virksomhed hviler på tanken om økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Vi er åbne for den nyeste viden indenfor akvakulturvirksomhed, og vi bidrager selv til at nå nye mål og metoder i denne produktionsform.

Passionerede

Vi tager hjertet med på jobbet. Vi brænder for fødevareproduktion. For at skabe og levere sunde fødevarer bedst muligt til flest mulige. Denne passion er omdrejningspunkt for alt, hvad vi gør.

Ambitiøse

Vi er en kommerciel virksomhed. Vi er her for at skabe resultater. Både på bundlinjen og i akvakulturverdenen. Vi er ambitiøse i mål og udførelse. Vores lyst til at vinde er større end vores frygt for at tabe.

 Skagen Salmon Partnerselskab · Buttervej 49 · DK-9990 Skagen · +45 71 96 03 03 · CVR -nr. 37 77 64 75